پنج‌شنبه, 2 اسفند 1397
عنوان : بانوی هیمالیا نورد تنكابنی در راه صعود به ارباب آسمانها
زير عنوان : حضور بانوی کوهنورد تنکابنی در دفتر شهردار تنکابن و ملاقات با شهردار و ریاست محترم شورای اسلامی شهر تنکابن
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۴/۲۵

بانوی هیمالیانورد تنکابنی در راه صعود به ارباب آسمانها

سرکار  خانم داوودی کوهنورد تنکابنی این بار با تمام توان در قالب تیم ملی کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران برای فتح قله خانتانگری 7010 متری معروف به ارباب آسمان ها راهی کشور قزاقستان می شود .

هانیه داوودی کوهنورد تنکابنی پیش ازین در سال 1396 قله لنین با ارتفاع 7 هزار و 134 متری در قرقیزستان را فتح کرده بود.

بدین منظور  شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن در راستای حمایت از بانوی خوش آتیه‌ی شهر عزیزمان تنکابن اقدام به برگزاری مراسم بدرقه برای این بانوی تنکابنی که بحق نماینده ی شایسته جامعه بانوان تنکابن و استان می باشد ، کرده است .

ازین رو از شهروندان و ورزشکاران دعوت می‌شود تا در مراسمی که بدین منظور ساعت 19 عصر سه‌شنبه 97/04/26 در محوطه شهرداری تنکابن تدارک دیده شده ، جهت حمایت معنوی از این بانوی تنکابنی ، حضور بهم رسانید.

روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن