پنج‌شنبه, 2 اسفند 1397
عنوان : تجلیل شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تنكابن از پرستاران بیمارستان شهید رجائی به مناسبت ولادت حضرت زینب (ع) و روز پرستار
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۱۰/۲۲

تجلیل شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر تنکابن از پرستاران بیمارستان شهید رجائی به مناسبت ولادت حضرت زینب (ع) و روز پرستار

«پرستار» با شوق و رنج می آموزد تا رنج انسان را به شوق و آرامش برساند.

به مناسبت ولادت حضرت زینب (س)و روز پرستار صبح امروز شهردار و ریاست محترم شورای اسلامی شهر تنکابن و دیگر اعضای شورا  با حضور در بیمارستان  شهید رجائی شهرستان از مقام پرستار تجلیل بعمل آوردند.

در این دیدار که با حضور جمعی از جامعه ی پزشکی و ریاست شبکه بهداشت و درمان همراه بود، ابتدا با حضور در دفتر پرستاری بیمارستان آغاز و با عیادت بیماران در هربخش همراه شد و به نیابت از همه پرستاران با اهدای شاخه گل از سرپرستاران هربخش تجلیل بعمل آمد و در پایان با حضور در بخش اورژانس بیمارستان و عیادت از بیماران این بخش دیدار به پایان رسانید.

به همه پرستاران که از پس ابر حیا و عفّت، باران عاطفه باریدند و به نور ایمان درونشان گرمای زندگی در کالبد جامعه جاری کردنداین روز عزیز را تبریک واز خداوند منان سلامتی وموفقعیت شان را مسئلت داریم.