دوشنبه, 27 اسفند 1397
عنوان : حضور شهردار تنكابن و دوتن از اعضای شورای اسلامی شهر تنكابن در همایش مدیریت شهری و روستایی
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۱۲/۰۱

حضور شهردار تنکابن و دوتن از اعضای شورای اسلامی شهر تنکابن در همایش مدیریت شهری و روستایی

همایش و نمایشگاه مدیریت شهری و روستایی در بندر عباس با حضور شهرداران و شوراهای اسلامی شهر ها در حال برگزاریست.

این همایش و نمایشگاه از اول تا سوم اسفندماه با هدف ارایه آخرین یافته‌های علمی و معرفی پروژه‌های شهرداری های موفق در عرصه مدیریت شهری، در بندرعباس برگزار می‌شود.

مهندس  علیرضا فلاحتکار فعال اجتماعی و زیست محیطی کشور و  دکتر منصورکیا (دو تن از اعضای شورای اسلامی شهر تنکابن)  و سرپرست واحد روابط عمومی شهرداری نیز در نمایشگاه حضور دارند.

شایان ذکر است از استان مازندران سه شهرداری شاخص در حوزه مدیریت شهری نیز حضور دارند که شهرداری تنکابن حضور قدرتمندانه ای از خود در این نمایشگاه ارائه خواهد نمود.

در حاشیه این نمایشگاه زرودی شهردار تنکابن اعلام کرد که بازارچه سنتی شهید محمدی با اعتبار 80 میلیارد ریال بازطراحی می شود .

دکترکوشش‌تبار  مدیرکل دفتر امور اقتصادی و سرمایه گذاری و خدمات مالی سازمان شهرداری های کل کشور به همراه  مهندس تاکامی مدیرکل دفتر امور شهری استانداری مازندران از غرفه‌ی شهرداری تنکابن در نمایشگاه مدیریت شهری و روستایی بندرعباس بازدید نمودند.

مهندس زرودی در تشریح پروژه ی سرمایه گذاری بازارچه شهید محمدی برای مسئولین استانی و کشوری از تخصیص اعتبار سی میلیارد ریالی این بازارچه در روزهای گذشته از محل معاونت سرمایه گذاری استانداری مازندران خبر داد.

زروری شهردار تنکابن در تشریح بسته سرمایه گذاری بازارچه شهید محمدی برای دکتر کوشش تبار که مورد توجه ایشان قرار گرفت از قول مساعدت ویژه مدیرکل امور سرمایه گذاری سازمان شهرداری های کشور در تخصیص اعتبار کامل ساخت پروژه بازسازی بازارچه سنتی شهید محمدی با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال در این بخش خبر داد.

شایان ذکر است  شهرداری تنکابن در سه حوزه مدیریت پسماند ،  ساماندهی سگ‌های بلاصاحب سطح شهر و امورسرمایه‌گذاری با معرفی پروژه طراحی و بازسازی  بازارچه سنتی شهید محمدی در این نمایشگاه حضور دارد.