۱۳۹۷/۰۷/۰۱
پیام تبریك شهردار تنكابن به مناسبت آغاز سال تحصیلی 97-98

پیام تبریک شهردار تنکابن به مناسبت آغاز سال تحصیلی 97-98

مهندس محمد زرودی  شهردار تنکابن در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به  دانش‌آموزان و دانش‌آموختگان مسیر علم و دانش تبریک گفت. در متن این پیام آمده است :

به نام آن‌كه جان را فكرت آموخت

چراغ دل به نور جان برافروخت

سلامی می کنم بر پاییز

بر ترانه ی بوی ماه مهر که از خنکای موسم پاییز استشمام می‌کنم .

باز هم ماه مهر آمد و جنب و جوشی دوباره در فصل شكفتن انديشه ‌های نوگلان و کودکان و نوجوانان و...شهرم از پهنای وسیع ذهنشان پدیدار گشت.

آنانی که در طلایه داریشان در خدمت برای این خاک پاک سرزمینمان ، که سلاله‌ی پاک بزرگ مردان و شیر زنانی است که سال ها در تار و پود مرز و بوم این کشور می‌درخشیدند همین بس ، که چشم امید بزرگ معمار انقلاب برای آینده ی ایران اسلامی عزیز بودند.

سرآغاز فصل آموزش و دانش افروزی را تبریک می گویم و اميدوارم صحیفه نورانی دانش با تلاش و جهد شما دانش آموزان و دانشجویان در جهت اقتدار و افتخار آمیز ایران اسلامی  و اعتلای روز افزون شهر عزیزمان ، تنکابن باشد.

و من الله توفیق

محمد زرودی