۱۳۹۷/۱۲/۱۵
پیام تبریك شهردار تنكابن به مهندس رازجویان به دلیل انتصاب به سمت معاونت امور عمرانی استانداری مازندران

پیام تبریک شهردار تنکابن به مهندس رازجویان به دلیل انتصاب به سمت معاونت امور عمرانی استانداري مازندران

به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر تنکابن مهندس محمد زرودی  شهردار تنکابن در پیامی انتخاب مهندس مهدي رازجويان را به سمت معاونت امور عمرانی استانداري مازندران را به وی تبریک گفت. در متن این پیام آمده است:

جناب آقای مهندس مهدي رازجويان

احتراماً با کمال مسرت و افتخار انتصاب جنابعالی به عنوان معاونت امور عمرانی استانداري مازندران را که نماد بارزی از توانایی های ارزشمند آن عزیز فرهیخته در عرصه خدمت به مردم شریف استان می باشد، تبریک عرض می نمائیم .

مطمئناٌ مدیریت  اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جنابعالی ، موجبات ارتقاء آن مجموعه را فراهم خواهد نمود.

از درگاه حضرت سبحان ، تداوم تعالی و توفیق ، سعادت و سیادت جناب عالی را مسالت دارم .

و من الله التوفیق

محمد زرودی ۹۷/۱۲/۱۵