۱۳۹۷/۱۲/۲۰
نشست شهردارتنكابن با خانواده كاركنان متوفی شهرداری تنكابن در آستانه سال نو

نشست شهردارتنکابن با خانواده كاركنان متوفی شهرداری تنکابن در آستانه سال نو

نشست شهردار تنکابن با کارکنان خانواده متوفی در آستانه سال نو با حضور ریاست شورا برگزار شد. مهندس زرودی شهردار تنکابن در نشستی صمیمی و با حضور  حاج اسحاق شریعتی ریاست شورای شهر در جمع خانواده کارکنان متوفی مجموعه شهرداری ،ضمن تبریک فرارسیدن سال نو ،از تلاش ها و خدمات ارزنده پرسنل متوفی شهرداری یادی نمود و ضمن ابراز همدری عنوان کرد ؛ مجموعه مدیریت شهری قدردان زحمات و تلاش این عزیزان که در پیشبرد اهداف مدیریت شهری که همان خدمت به مردم عزیز تنکابن بوده ، می باشد.

زرودی در بخش دیگری از صحبت های خود از اعضای شورای اسلامی در خصوص تصویب پیشنهاد شهرداری مبنی بر نامگذاری رمپ بنام کارگران ایمان و اسماعیل گلیج نیز تقدیر و تشکر نمود و تسریع داشت تلاش و کوشش پرسنل زحمتکش شهرداری برکسی پوشیده نیست و رسیدگی به معیشت پرسنل از دغدغه ماست.

رییس شورای شهر تنکابن نیز در ادامه ضمن تبریک فرارسیدن سال نو به عزیزان ، از توجه مجموعه شهرداری به خانواده کارکنان متوفی شهرداری تقدیر و تشکر کرد و خاطر نشان داشت اینگونه نشست ها و یاد نمودن از عزیزانی که روزی در سنگر خدمت به مردم از هیچ تلاشی دریغ ننمودند ،مایه دلگرمی خانواده این عزیزان از دست رفته است و مجموعه مدیریت شهری تلاش عزیزان را هیچگاه از ذهن ها فراموش نخواهند کرد.

خانواده کارکنان متوفی شهرداری نیز از اقدامات صورت گرفته از سوی مهندس زرودی در خصوص برگزاری این نشست صمیمانه جهت بازگو کردن مشکلات و همچنین نام گذاری رمپ بنام کارگران گلیج قابل تقدیر دانستند و از دست اندکاران برپایی این نشست تقدیر و تشکر کردند.

5.3.5.0
    V5.3.5.0