۱۳۹۸/۰۵/۲۸
رونمایی از سردیس دوتن از مفاخر تنكابن و چهره ماندگار عرصه پزشكی كشور و جهان پروفسور بهادری و پروفسور محرابی در روز جهانی انسان دوستی و در آستانه روز پزشك به همت شهرداری تنكابن

رونمایی از سردیس دوتن از مفاخر تنکابن و چهره ماندگار عرصه پزشکی کشور و جهان  پروفسور بهادری و پروفسور محرابی در روز جهانی انسان دوستی و در آستانه روز پزشک به همت شهرداری تنکابن

همزمان با روز جهانی انسان دوستی از سردیس دو چهره ماندگار در حوزه علوم پزشکی کشور و جهان روز دوشنبه با حضور مسئولان محلی و شهروندان در تنکابن رونمایی شد .

پروفسور مسلم بهادری و پروفسور ولی‌‌الله محرابی دو چهره ماندگار در علوم پزشکی هستند که در تنکابن به دنیا آمدند و در طول این سال‌ها دانش‌آموختگان زیادی را تربیت نمودند .

سردیس‌های این دو چهره ماندگار علوم پزشکی به همت شهرداری و شورای اسلامی تنکابن در مقابل در ورودی ساختمان شورای شهر نصب شد .

شهردار تنکابن در آیین رونمایی از سردیس دو چهره ماندگار علم پزشکی گفت: پروفسور بهادری و محرابی از مفاخر علم پزشکی در عرصه‌های ملی و بین الملی هستند و به پاس تلاش ها و زحمات آنها سردیس این بزرگواران در این شهر نصب شد .

محمد زرودی با گرامیداشت روز جهانی انسان دوستی ، افزود: شهرداری تنکابن به جهت پاسداشت بزرگان و نام آوران این شهر و معرفی انها به نسل حاضر ساخت سردیس و مجسمه های آنها را در دستور کار قرار داد که خوشبختانه با استقبال خوبی نیز از سوی شهروندان همراه شد .

وی با بیان اینکه داشته های امروز را مرهون تلاش ها و خدمات شایسته‌ بزرگان، نخبگان و فرهیختگان هستیم ، اظهار داشت : اهمیت شناساندن مفاخر و مشاهیر به جوانان و نوجوانان می تواند زمینه ساز پیشرفت در همه عرصه ها را رقم بزند و مسئولان باید چنین عرصه ای را برای آنها فراهم نمایند .

شهردار تنکابن خاطرنشان کرد: فرهیختگان، مفاخر و مشاهیر تنکابنی، سرمایه و پشتوانه علمی و فرهنگی این کشور محسوب می شوند و باید به تکریم و تجلیل از آنان اهتمام ورزید .

پروفسور ولی الله محرابی هم که در این مراسم حضور داشت با قدردانی از اقدام صورت گرفته ، گفت: از روزی که برای تحصیل از شهر تنکابن رفتم این موضوع همیشه در ذهنم بود که باید روزی به زادگاهم برگردم و به مردمان سرزمینم خدمت کنم .

وی افزود: برای موفقیت در عرصه های علمی باید دانشگاه های قوی در کشور داشته باشیم تا بتوانیم به افتخارات بزرگ ملی و بین المللی نائل آییم .

محرابی با بیان اینکه حرکت و جوشش علمی در تنکابن با ایجاد دانشگاه در این شهر مهیا شد، اظهار داشت: باید سطح علمی دانشگاه ها افزایش یابد تا از کنار آن دانش آموختگان باسواد تربیت شوند و برای کشور و این منطقه اثر گذار باشند.

زندگی‌نامه پروفسور محرابی:

زندگی‌نامه پروفسور بهادری: