۱۳۹۹/۰۸/۱۰
نشست مهندس ردایی و تنی چند از اعضای شورای شهر تنكابن با برخی كسبه ی محور جمهوری پیرامون مباحث عمرانی

نشست مهندس ردایی و تنی چند از اعضای شورای شهر تنکابن با برخی کسبه ی محور جمهوری پیرامون مباحث عمرانی

این نشست همفکری و تبادل نظر در خصوص اعلام مشارکت و همکاری در زیباسازی فضای پیاده رو حدفاصل پل تاریخی چشمه کیله تا سه راه خرم آباد با حضور حاج ناصر حیدری و مهندس فلاحتکار دو عضو شورا و به ریاست مهندس ردای سرپرست شهرداری برگزار گردید.

مهندس ردایی سرپرست شهرداری در این نشست بر اهمیت مقوله مشارکت شهروندان در زیباسازی سطح شهر خواستار حضور پررنگ شهروندان در این زمینه شد.

مهندس ردایی در ادامه افزود ؛ یکی از اقداماتی که در زمینه ی زیبا سازی فضای شهر می توان انجام داد استفاده از ظرفیت کسبه و صنوف و البته شهروندان است و می توان با ایجاد شرایط برای مشارکت در پروژه ها روند توسعه شهر را شتاب بیشتری داد.

وی در ادامه افزود: بودجه ی شهرداری بعنوان نقشه راه توسعه شهر بوده و محدودیت هایی دارد و شهرداری در چارچوب بودجه حرکت میکند و از طرفی دیگر نیز شهرداری ها از هیچ کمک دولتی بهره بردار نیستند و بخش عمده ای از در آمد شهرداری صرف پرداخت حقوق کارکنان و هزینه های جاری شهرداری هزینه می شود و ازین حیث بودجه شهرداری کفاف نیازمندی عمرانی شهر را نمی دهد و ازین رو مشارکت شهروندان در انجام پروژه های عمرانی را برای رفاه حال شهروندان و توسعه شهر پیشنهاد می دهیم و از طرفی دیگر مشارکت عمومی بعنوان عنصر حیاتی در توسعه پایدار تلقی می شود که در مدیریت شهری سال هاس این مهم مغفول مانده است.

وی در پایان افزود : در تلاش هستیم پیاده رو حد فاصل پل تاریخی چشمه کیله تا سه راه خرم آباد را به کمک صاحبان صنوف تغییر داده و فضای زیبایی را در این قسمت از سطح شهر انجام دهیم.