۱۳۹۹/۰۸/۱۱
برگزاری نشست مطبوعاتی اعضای شورای اسلامی و سرپرست شهرداری تنكابن

برگزاری نشست مطبوعاتی اعضای شورای اسلامی و سرپرست شهرداری تنکابن

مهندس ردایی در نشست با خبرنگاران از  رشد ۳۵ درصدی درآمد شهرداری در دوماه اخیر  و تحقق ۵۰ درصدی بودجه در هفت ماهه نخست سال ۹۹ خبر داد.

نشست خبرنگاران و اصحاب محترم رسانه با اعضای شورای اسلامی و سرپرست شهرداری برگزار شد .

این نشست مطبوعاتی در محل شهرداری تنکابن و با حضور اعضای هیئت رئیسه شورای شهر تنکابن (آقایان دکتر حمید منصورکیایی ، مهندس فلاحتکار ، مهندس رستمی و حاج ناصر حیدری ) و مهندس ردایی سرپرست شهرداری برگزار گردید.

از مهم ترین محورهای این نشست می توان به موارد زیر اشاره کرد:

• مباحث عمرانی شهرداری و برنامه آتی این مجموعه در انجام پروژه های عمرانی در جهت خدمت رسانی به شهروندان
  • مباحث مالی شهرداری و تعهدات این مجموعه در قبال پیمانکاران
  • تحقق بودجه و رشد منابع مالی در هفت ماهه نخست
  • جذب سرمایه گذار و مشکلات عدیده در این حوزه
  • افق توسعه ای شهر و چشم انداز آتی تنکابن
  • اهم برنامه ها و فعالیت های مجموعه شورا و شهرداری در سال آخر مدیریت شهری
  • انتخاب شهردار و مباحث پیرامونی آن
  • بررسی و اعلام نظر اعضای شورا پیرامون پروژه های نظیر پل چشمه کیله ،چهارراه هفتم تیر و مجموعه برید های رودخانه چشمه کیله

و.....

مهندس ردایی سرپرست شهرداری در جمع خبرنگاران ضمن تقدیر و تشکر از حضور اصحاب رسانه و خبرنگاران خواستار همکاری دوسویه خبرنگاران بعنوان نمایندگان مردم در مطالبه گری حقوق شهروندان شد و تصریح کرد لازمه ی یک شهر پویا و زنده ،گفتگوی صریح و آسان میان مدیران و شهروندان است و پل ارتباطی این موضوع خبرنگاران و اصحاب رسانه هستند و از این فضای تعاملی از همه ظرفیت رسانه ای موجود تنکابن خواهانم در جهت اعتلای تنکابن همدل و هم قسم شوند .

وی همچنین ابراز داشت نقد منصفانه و سازنده را جهت پیشبرد امور مدیریت شهری با جان دل پذیراییم چرا که به رشد مجموعه و در نهایت توسعه منجر می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر اهمیت پروژه های عمرانی در توسعه شهر تنکابن خواستار حمایت ارگان های ذی صلاح در این بخش شد و عنوان کرد ؛با تلاش مجموعه و حمایت های منتخبین مردم پروژه های عمرانی شهرداری با سرعت وشتاب در حال انجام است و البته پروژه های جدیدی را نیز برای رفاه بیشتر شهروندان تعریف کردیم که در مرحله اجراست .

وی تصریح کرد ؛با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و نوسان زیاد قیمت ها با برنامه ریزی و مدیریتی که شد سعی کردیم که هیچ پروژه عمرانی متوقف نشود و از طرفی دیگر نیز حقوق و مطالبات کارکنان شهرداری نیز در زمان موعد پرداخت گردید وکسری ازین بابت نداریم .

وی از اتمام برخی پروژه های عمرانی در هفته های اخیر خبر داد و عنوان داشت ؛پروژه های رمپ پل میلاد ، داروخانه هلال احمر و سرویس بهداشتی جنب مصلی ،کانال کشی خیابان شهید عامری و دیواره سازی ضلع شرقی رودخانه چشمه کیله با پیشرفتی ۹۰ درصدی در هفته های پایانی بسر می برد .

وی در تشریح پروژه ها از احیای فضاهای سبز اقصی نقاط سطح شهر نیز خبر داد و عنوان داشت ؛ احیای فضاهای سبز و نصب سِت های ورزشی در نقاط جنب اداره آبیاری و طیب محله به پایان رسیده و در منطقه شهرک آزادی نیز نصب سِت های ورزشی در دستور کار می باشد.

مهندس ردایی از شروع بکار ساخت پارک اسلام آباد و سبزه میدان در هفته های جاری خبر داد  و تاکید داشت بدنبال افزایش سرانه ی فضای سبز درشهر تنکابن هستیم و این موضوع در الویت اقدامات فضای سبز ما قرار دارد و در کنار این مهم بحث هوشمند سازی آبیاری فضای سبز بلوار ها نیز در الویت قرار دارد و با بهره برداری از پروژه آبیاری قطره ای بلوار شهید شیرودی بنا داریم تا دیگر بلوارهای سطح شهر را درجهت مدیریت منابع آبی به این سیستم تجهیز نماییم .

وی همچنین از مراحل پایانی ساخت سرویس بهداشتی پارک چشمه کیله (روبروی مصلی ) خبر داد و تصریح کرد ؛ این پروژه در مراحل پایانی خود بسر می برد و علاوه بر این ساخت یک سرویس بهداشتی در فضای سبز پارک ارغوان در جنب میدان شهید شریف دینی در دستور کار واحد عمران و زیباسازی شهرداری قرار گرفته است‌.

وی در تکمیل این بخش از هدف گذاری این مجموعه در جهت تغییر سیم های رشته ای به سیم های کابلی در جهت زیباسازی سطح شهر، ایمنی و حفظ فضای سبز  در آینده نزدیک خبر داد.

مهندس ردایی لایروبی انهار و رودخانه های فصلی شهر تنکابن را مطالبه عمومی شهروندان بر شمرد و از اتمام عملیات این نهضت ارائه شده در بین خبرنگاران سخن بمیان آورد و تصریح کرد؛ از نخستین کارهای شروع تصدی اینجانب در بدو ورود ارائه نهضت لایروبی انهار و رودخانه های فصلی و اصلی شهر تنکابن بوده چرا که سالیانه مشکلات عدیده ی بسیاری در این بخش متوجه شهروندان بود که با بسیج امکانات مان از غربی ترین نقطه شهر کار را شروع کردیم و در تمام نواحی شهر ادوالات سنگین را جهت لایروبی اعزام کردیم که تا قبل فصل بارش خلالی در زندگی شهروندان بوجود نیاید.

محورهای بخش دیگر نشست خبری سرپرست شهرداری با اصحاب رسانه به کسب درآمد پایدار از کارخانه کمپوست معطوف شد ؛ و مدیر شهری با اشاره بر تلاش های انجام شده در بحث ساخت و راه اندازی کارخانه کمپوست استحصال؛ کود کمپوست استاندارد را نتیجه تلاش و جلسات بیشمار با پیمانکار مربوطه عنوان کرد و افزود ؛ متاسفانه خروجی کارخانه کمپوست مطلوب نبود و با تلاش هایی که شد امروز شاهد خروجی مطلوبی هستیم که جهت اخذ مجوزات فروش کود استحصالی را برای آزمایشگاه فرستادیم که پس از سپری شدن از فرآیند اخذ تاییدیه آن را برای کسب درآمد پایدار بفروش برسانیم .

وی در بخش دیگری از اقدامات انجام شده به لکه گیری و رفع خرابی های جاده های سطح شهر پرداخت و عنوان کرد ؛ تا به امروز بیش از یکصد تُن آسفالت را جهت لکه گیری و رفع خرابی های سطح شهر انجام دادیم و در برنامه کاری مان روکش آسفالت را محور های شناسایی شده را در دستور کار خود قرار داریم .

وی در آخر از اخذ مجوزات قانونی جهت بهره برداری از کا خانجات آسفالت و سنگ شکن نیز توضیحاتی ارائه نمود و افزود ؛بخش اعظم مطالبات این قرارداد خرید دو کارخانه آسفالت و سنگ شکن انجام شده و در حال رایزنی جهت اخذ مجوزات قانونی برای جانمایی این دو کارخانه هستیم که با راه اندازی آن ها می توانیم در بخش درآمد پایدار کمک بسیار شایانی به توسعه شهر نماییم .

وی در تشریح اهداف و برنامه های آتی خود از انجام پیاده راه سازی ، جمع آوری و هدایت آب های سطحی ، تعویض چراغ های مستهلک و قدیمی ، پرداخت عوارض بصورت الکترونیکی و برون سپاری خدمات ساختمانی از دفتر پیشخوان دولت سخن به میان آورد .