۱۳۹۹/۰۹/۰۵
نشست صمیمی مهندس ردایی و تنی چند از اعضای شورای شهر تنكابن با اهالی منطقه اسلام آباد

نشست صمیمی مهندس ردایی و تنی چند از اعضای شورای شهر تنکابن با اهالی منطقه اسلام آباد

پیرو دیدار های عمومی مهندس ردایی سرپرست شهرداری تنکابن به همراه اعضای محترم شورای اسلامی شهر و سرپرست دوایر شهرداری در محلات سطح شهر تنکابن اینبار به بازدید شهرک اسلام آباد و برسی مشکلات این منطقه پرداختند.

این نشست و هم اندیشی با اهالی شهرک اسلام آباد که با انجام فریضه نماز جماعت مغرب و عشاء آغاز و با بازدید میدانی از شهرک به پایان انجامید ، حول مشکلات و دغدغه های اهالی فهیم و زحمتکش منطقه اسلام‌آباد، تبادل و نظر و گفتگو پذیرفت و دستور بر حل برخی مشکلات بحق اهالی این منطقه توسط مهندس ردایی واعضای محترم شورای اسلامی به سرپرستان دوایر شهرداری داده شد .

از جمله محورهای گفتگو مشکلات مردم منطقه و قول مساعدت رفع آن توسط مدیران شهری به ..

• ساماندهی و جمع آوری آب های سطحی
  • رفت و روب شهری و نظافت شهرک
  • احیای پارک محله ای در منطقه اسلام آباد
  • ضدعفونی مستمر منطقه در جریان مبارزه با ویروس کرونا

در جریان این بازدید اعضای شورای شهر به اتفاق مهندس ردایی سرپرست شهرداری به دیدار جانباز جنگ تحمیلی و شورایار اسبق شهرک جناب حاتمیان که به جهت کهولت سن در بستر بیماری هستند ، حضور پیدا کردند.