۱۳۹۹/۰۹/۰۸
برگزاری نشست ستاد كرونا شهر تنكابن به ریاست مهندس ردایی سرپرست شهرداری تنكابن و با حضور اعضای این ستاد
طرح شهید سردار حاج قاسم سلیمانی با هدف مهار بیماری کرونا در تنکابن اجرایی می شود.

برگزاری نشست ستاد کرونا شهر تنکابن به ریاست مهندس ردایی سرپرست شهرداری تنکابن و با حضور اعضای این ستاد

با ابلاغ دستورالعمل های جدید جهت مدیریت و پایش صحیح بیماری کرونا ؛ قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی طی طرحی که بدین منظور درنظرگرفته شده با منطقه بندی شهرستان تنکابن به پنج حوزه درصدد می باشد که با بسیج امکانات نسبت به ریشه کن این بیماری اقدام نماید .

این نشست با حضور مهندس ردایی سرپرست شهرداری بعنوان رئیس ستاد حوزه شهری ؛ دکتر نیما نژادمقدم رئیس شبکه بهداشت ؛نمایندگان اداره ارشاد اسلامی ؛شبکه بهداشت و درمان ، اداره بهزیستی؛ اداره آموزش و پرورش، اتاق اصناف ،سپاه ناحیه تنکابن و نیروی انتظامی برگزار گردید.

مهندس ردایی سرپرست شهرداری عنوان کرد / قطع زنجیره انتقال ویروس با افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی و  کمک به کنترل و مهار بیماری کرونا و... از مهم‌ترین اهداف اجرای طرح قرارگاه «شهید حاج قاسم سلیمانی» است.

سرپرست شهرداری پیش از ظهر امروز در نشست ستاد طرح قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی خواستار همکاری و مشارکت شهروندان با طرح شهید حاج قاسم سلیمانی شد و تصریح کرد ؛ با توجه به پیش روی کرونا و اعلام وضعیت نارنجی در تنکابن وابلاغ این طرح ،کلیه ی دستگاه های این طرح مکلف هستند تا از همه ظرفیت شان نسبت به مهار و کنترل این بیماری اقدامات لازم را انجام دهند.

وی افزود ؛ آموزش و اطلاع رسانی دو رکن اصلی این طرح بوده که می بایست به صورت منظم و دقیق برنامه ریزی و انجام گردد و از ظرفیت آموزش و پرورش در جهت آموزش به والدین نیز فرصتی مناسبی است تا این آموزش ها از طریق والدین به فرزندان انجام گیرد و البته در بخش تبلیغات محیطی و رسانه ای نیز شهرداری با تمام توان و ظرفیت در حال ارائه کار بوده و دستور دادیم که تمامی تبلیغات محیطی در سطح شهر نیز دارای پیوست های کرونایی باشد .

وی همچنین خاطرنشان کرد ؛ در این طرح قشر آسیب دیده از کرونا نیز دیده شده و صاحبان صنوف و شهروندان آسیب پذیر نیز بسته های معیشتی دریافت خواهند کرد .

سرپرست شهرداری ادامه داد؛ کار ها در این ستاد تقسیم بندی شده و هر ارگانی بسته به مسئولیت آن شرح وظایفی دارد و مجموعه شهرداری و شورای اسلامی نیز در همه حال خود را ملزم به حمایت از این طرح می داند کما اینکه در رزمایش های کمک مومنانه نیز کمک های قابل توجهی انجام داده و ادامه دار نیز خواهد بود.

وی در پایان خواستار همکاری مدیران ساختمان های سطح شهر با رابطین این طرح شد و افزود ؛ از مدیران ساختمان ها خواهشمندیم تا در صورت مشاهده افراد مشکوک به کرونا در واحد های ساختمانی فورا مراتب را به پایگاه های بسیج شهری و شبکه بهداشت اطلاع رسانی نموده تا این عزیزان نسبت به آمار برداری و اعزام نیرو در جهت کمک به سلامت این عزیزان اقدام نمایند چرا که بخشی از مردم هنوز آگاهی کامل از این بیماری ندارند و بخشی دیگر نیز بجهت شرایط معیشتی شان این بیماری را جدی نمی گیرند که این مهم می بایست توسط مدیران ساختمان ها اطلاع رسانی شود تا بحث کمک رسانی به این عزیزان سریعا انجام شود و همه ی این موضوعات در این طرح ابلاغی دیده شده و همکاری شهروندان در اجرای این طرح کمک بسیار شایانی در جهت کنترل این بیماری می کند.