۱۳۹۹/۱۱/۰۷
با حكم استاندار مازندران ، مهندس ردایی به عنوان شهردار تنكابن منصوب شد.

با حکم استاندار مازندران ، مهندس ردایی به عنوان شهردار تنکابن منصوب شد.

طی حکمی از سوی احمد حسین زادگان، مقام عالی دولت در مازندران، مسعود ردایی به عنوان شهردار تنکابن منصوب و با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مازندران و مدیرکل دفتر امور شهری معارفه شد.

با حکم احمد حسین زادگان، نماینده عالی دولت در مازندران، مسعود ردایی، به عنوان شهردار تنکابن منصوب و طی مراسمی با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری معارفه شد. ‎

با حکم احمد حسین زادگان، نماینده عالی دولت در مازندران، مسعود ردایی، به عنوان شهردار تنکابن منصوب و طی مراسمی با مهدی رازجویان، حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و سید محمد محمدی تاکامی، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری معارفه شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، رازجویان در این مراسم بر تداوم فعالیت های شهرداری ها در روند مقابله با کرونا تاکید و از مجموعه تلاش های این نهاد در سراسر استان قدردانی نمود.

معاون استاندار مدیریت شهری را مسئولیتی خطیر و در راستای توسعه شهر دانست و گفت: تمام مسئولیت هایی که شهرداران در میثاق نامه شهرداران با استاندار مازندران بر انجام بهینه و درست آن متعهد شدند، مورد انتظار و تاکید است.

وی اجرای طرح میراث ماندگار را با جدیت بیشتر خواستار شد و افزود: شهرداران، موضوع مدیریت پسماند را با حساسیت و توجه دنبال نمایند.