۱۴۰۰/۰۱/۱۱
تبریك شهردار تنكابن به مناسبت فرا رسیدن نیمه شعبان

بسمه تعالی

شهردار تنکابن در پیامی فرارسیدن میلاد آقا امام زمان و هفته سربازان گمنام را تبریک گفت.

نامگذاری روز میلاد حضرت مهدی «عجل الله تعالی فرجه الشریف» به عنوان روز سربازان گمنام، بیان‌گر نقش و جایگاه ویژه و تأثیرگذار وزارت اطلاعات در حفاظت از ارزش‌های اسلامی و منافع ملی در برابر دشمنان قسم خورده انقلاب است.

امنیت، آسایش و اقتدار مثال زدنی نظام جمهوری اسلامی ایران، حاصل خون شهیدان، فداکاری ایثارگران و تلاش بی وقفه و خستگی ناپذیر مجموعه خدوم، هوشیار و موقعیت شناس نیروهای نظامی، انتظامی، اطلاعاتی و امنیتی به ویژه سربازان گمنام امام زمان (عج) است.

بدینوسیله اینجانب فرارسیدن عید بزرگ نیمه شعبان، سالروز ولادت آخرین نور امامت و ولایت مهدی موعود(عج) و هفته بزرگداشت سربازان گمنام امام زمان (عج) را به محضر مبارک مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، ملت بزرگ ایران و جمیع منتظران تبریک گفته و به ارواح مطهر شهدا و روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) که مدال پر افتخار گمنامی را بر سینه‌ی سربازان گمنام آقا امام زمان (عجل الله تعال فرجه الشریف) آویختند، درود می‌فرستیم و به روح شهدای این جبهه نیز صلوات میفرستیم.

مسعود ردایی

شهردار تنکابن