۱۴۰۰/۰۲/۱۸
پیام شهردار تنكابن بمناسبت روز جهانی قدس

بسم الله الرحمن الرحیم

«امیدوارم که مسلمانها روز قدس را بزرگ بشمارند و در همه ممالک اسلامی، در روز قدس، در روز جمعه آخر ماه مبارک، تظاهر کنند، مجالس داشته باشند، محافل داشته باشند، مسجد داشته باشند، در مساجد فریاد بزنند. وقتی یک میلیارد جمعیت فریاد کرد، اسرائیل نمی تواند، از همان فریادش می ترسد...» ( صحیفه امام خمینی ره )

❇️ با تاسی از فرمایشات بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی هرکس فریاد مظلومیت مردمی را بشنود و به یاری نشتابد، مسلمان نیست
این پیام رسول رحمت و مهربانی است که امت اسلام را به یاری مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین فرا می خواند و در آستانه فرارسیدن روز جهانی قدس منسجم تر از هر سال و با اتکال بر خداوند رحمان در تحقق آرمان های نظام مقدس جمهوری اسلامی که همان مبارزه با ستم و ظلم و استقرار صلح و آزادی در سراسر جهان بوده هم قسم می شویم تا رژیم کودک کش و جنایت کار اسرائیل را بنا به فرموده معمار کبیر انقلاب از صفحه ی روزگار محو نماییم.

❇️ شیوع ویروس کرونا در دوسال اخیر منجر به عدم برگزاری راهپیمایی روز قدس گردید و دشمنان متخاصم نیز ازین فرصت نیز بهره مند شده اند و امروز همه مسلمین آزادی خواه جهان می بایست نفرت و انزجار خود از رژیم متخاصم اسرائیل ابراز نمایند و دعا میکنیم تا هر چه سریعتر این ویروس منحوس از این کشور و جهان رخت بربندد تا بار دیگر با اتحاد و همدلی رژیم کودک اسرائیل و هم پیمانانش را با شعار مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا به زباله دان تاریخ روانه سازیم.

مسعود ردایی شهردار تنکابن