۱۴۰۰/۰۲/۱۸
برگزاری نشست كمیسیون ترافیك

شهردار تنکابن از حل چالش دپو تاکسی های سطح شهر در آینده ی نزدیک خبر داد.

❇️مسعود ردایی در نشست با فرماندهین پلیس راهور شهرستان از عزم این مجموعه و پیگیری شورای شهر جهت ساماندهی دپوی تاکسی های سطح شهر خبر داد و افزود ؛ با پیگیری های متعدد در حال رایزنی با مسئولین آموزش و پرورش شهرستان جهت واگذاری پارکینگ خیابان طاهر تنکابنی برای دپوی تاکسی های مازاد در هسته ی مرکزی شهر هستیم .

❇️وی این اتفاق بزرگ را یک اقدام اساسی و راهبردی در حل معضل ترافیک هسته ی مرکزی شهر عنوان کرد و ادامه داد ؛ متاسفانه هسته ی مرکزی شهرمان همیشه مملو از تاکسی بوده و بنوعی هم ترافیک شهر و هم اقتصاد شهری را تحت تاثیر خود قرار داده که مدت ها با رایزنی عزیزان شورای شهر در صدد هستیم تا با اجاره پارکینگ خیابان طاهر تنکابنی از اموزش و پرورش تاکسی های مازاد به آن محل هدایت شوند و بصورت گردشی سرویس دهند که این اقدام عاجل و ضروری عمده مشکلات ترافیکی هسته ی مرکزی شهر را حل می نماید.