۱۴۰۰/۰۲/۲۶
نشست شهردار تنكابن با كاركنان اداره برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی

نشست شهردار تنکابن با کارکنان اداره برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری تنکابن
 یکی از برنامه های شهردار تنکابن برگزاری نشست های ماهانه با کارکنان ادارات چهارگانه شهرداری بمنظور بررسی مشکلات و پیشنهادات در حوزه مباحث شهرداری و شهری می باشد .

شهردار تنکابن در نشست با کارکنان اداره برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی خواستار ایجاد برون سپاری خدمات شهرداری و ارائه خدمات الکترونیکی در شهرداری شد .

مسعود ردایی شهردار تنکابن در نشستی با کارکنان اداره برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی از ایجاد ظرفیت های لازم و زیرساخت های مناسب جهت ارائه خدمات الکترونیکی خبر داد و افزود ؛در عصر مجازی حاضر و البته با توجه به شرایط کرونایی فرصتی بود تا شرایط را برای خدمات الکترونیکی شهرداری محیا سازیم و می بایست به این سو پیش برویم و کلیه خدمات شهرداری را بدون واسطه و با عدم حضور شهروندان در شهرداری و از طریق اپلیکیشن و دفاتر خدماتی دولت ارائه نماییم.

وی ارائه خدماتی همچون تقاضای صدورپروانه از طریق دفاتر خدماتی دولت و پرتابل سایت شهرداری ؛پرداخت عوارضات و خدماتی ازین دست را از محورهای برنامه های این اداره برشمرد و افزود ؛ ایجاد برون سپاری خدمات منجر به افزایش سلامت اداری مجموعه و کارکنان و همچنین کاهش بروکراسی اداری می شود.